06 12 38 96 07 info@schattenvanlinda.nl

Lieve cliënt,

Ik hanteer een glijdende schaal. Financiële situaties verschillen en ik vind dat IPT voor iedereen betaalbaar moet zijn. Daarom bied ik flexibiliteit in mijn tariefstelling, zodat de kosten in overeenstemming zijn met jouw financiële mogelijkheden. Ik vraag niet om loonstrookjes, de beoordeling van jouw persoonlijke situatie is een matter of trust. Als je meer kan betalen, weet dan dat je het mogelijk maakt voor mensen die minder te besteden hebben om ook een traject bij mij te volgen.

Indien je interesse hebt in IPT maar je kan ook het laagste tarief niet betalen, neem dan contact met me op. Beschrijf je situatie en je motivatie om een traject bij mij te beginnen en stel een bedrag voor dat je je kan veroorloven.

Mijn doel is om je te ondersteunen op je reis naar (pijnvrij) welzijn en persoonlijke groei, zonder dat financiële overwegingen een belemmering vormen.

Vriendelijke groet,
Linda

Intake IPT behandeling*

(60 minuten)

€ 75/90/100

IPT-behandeling

(120 minuten)

€ 175/200/225

IPT-traject

(3 sessies,
3x 120 minuten)

500/575/650

Vaginisme-coaching

(60 minuten)

75/90/100

Ontspanningsmassage

(60 minuten)

€ 79

Voorwaarden

Een IPT-sessie duurt anderhalf tot twee uur.
Je start, na de intake, altijd met een traject van drie sessies. Alleen in overleg en met specifieke hulpvragen kunnen we daar vanaf wijken. Na het traject van drie sessies, kun je kiezen voor losse sessies of een nieuwe bundel van drie.

Wanneer je een afspraak bij mij boekt, dan reserveer ik ruim voldoende tijd voor je. Dat heeft invloed op hoeveel afspraken ik kan plannen per week. Tot 48 uur van te voren kun je een afspraak kosteloos verzetten of annuleren. Daarna breng ik € 75,- annuleringskosten in rekening.  Neem bij ziekte en onvoorziene dringende omstandigheden binnen 48 uur voor onze afspraak contact met mij op, dan zoeken we naar een passende oplossing.

* Een sessie of een reeks sessies IPT-behandelingen wordt altijd voorafgegaan door een uitgebreide intake. Je krijgt via de mail een formulier opgestuurd, deze dien je voor de intake in te vullen en in ieder geval 24 uur vantevoren terug te sturen. In het intakegesprek gaan we samen de reden van je bezoek onderzoeken, om zodoende een hulpvraag te formuleren. Deze zal als leidraad voor de behandeling dienen.

Vragen? Of wil je meer weten? Neem gerust contact op

06 12 38 96 07 | info@schattenvanlinda.nl
of plan meteen online een afspraak in (voor meer informatie).

Pin It on Pinterest