06 12 38 96 07 info@schattenvanlinda.nl

Het bekken als opslagplek

Alle ervaringen die we ooit hebben opgedaan slaan we niet alleen op als herinneringen in ons hoofd, maar ook in ons lichaam. Het lichaam heeft als het ware een eigen geheugen. Negatieve ervaringen, pijn en frustratie, opgeslagen in het weefsel van het bekken, manifesteren zich als lichamelijk ongemak of als emotionele pijn.

Ruimte en aandacht voor jezelf

Het opslaan van deze ervaringen is een automatisch (en veelal onbewust) proces, en daarom heeft een klacht niet altijd een heldere aanwijsbare oorzaak. Om in contact te komen met opgeslagen spanning is het nodig om dieper te zakken in je lichaam. Ik sta je graag bij in deze reis. Met aanwezigheid, aandacht en zachte aanraking stel ik je in staat om te kijken naar je pijn, verdriet of wat er zich dan ook maar voordoet. Het krijgt ruimte, wordt gezien, wordt erkend. Pas dan kan het worden losgelaten.

Een anker in je lijf

Het onderzoeken van je verlangens en grenzen – vanuit het hoofd, het hart en het bekken – zorgt ervoor dat er een anker in je lijf wordt gecreëerd. Dit kan vervolgens door simpele oefeningen die je mee naar huis krijgt steeds verder worden verstevigd. Je verankert je aanwezigheid in je lichaam en op deze manier ontstaat er steeds meer rust in je hoofd. Het bekken wordt een plek van rust, ontspanning en vitaliteit en de poort naar het verkennen van nieuwe dimensies.

Vragen? Of wil je meer weten? Neem gerust contact op

06 12 38 96 07 | info@schattenvanlinda.nl
of plan meteen online een afspraak in (voor meer informatie).

Pin It on Pinterest