06 12 38 96 07 info@schattenvanlinda.nl

Tweesprong: brein versus lichaam

Aangenaam, ik ben Linda. Meer dan tien jaar geleden, na de afronding van mijn studies Wijsbegeerte en Religiestudies, stond ik op een tweesprong in mijn leven.

Ik realiseerde me dat de universiteit me zeer bekwaam in het denken had gemaakt, maar dat ik alleen nog uit hoofd bestond. Mijn lichaam was nergens te bekennen (behalve dan als drager van mijn brein). En van het leven had ik bar weinig verstand. Omdat ik ook last had van chronische pijnklachten, keerde ik mij af van de begane/bekende wegen en begon een zoektocht naar meer lichaamsbewustzijn. Zodoende kwam ik in 2015 bij de studie shiatsu terecht. De rust die ik daar heb gevonden is mij zeer dierbaar en een springplank voor mijn verdere ontwikkeling geweest.

Het bekken: de magische plek

Na het behalen van mijn diploma in 2019 (HBO shiatsutherapeut), begon ik te werken in verschillende spa’s, waar ik zowel ontspanningsmassages als shiatsu gaf. 

Daarnaast ben ik me verder gaan verdiepen in het bekken, de meest magische plek van het lichaam. In het najaar van 2021 ben ik afgestudeerd als Integral Pelvic Therapy practitioner. Deze opleiding gaf mij een breed spectrum van technieken waardoor ik steeds meer toegang verkreeg tot de taal van het lichaam. Met het begrijpen van deze taal komt een eerste stap naar het helen en voorkomen.

Jouw klacht, of deze nu lichamelijk, mentaal of emotioneel is, wordt een ingang naar heling, diepe rust en zelfliefde. 

“Linda heeft mij begeleid op een hele ontspannen en fijne manier. Ze gaf me een veilig gevoel en was heel bekwaam. Het resultaat is dat ik nu klachtvrij ben en daar ben ik haar heel dankbaar voor. Als de klacht zich toch weer aandient, weet ik goed wat het me vertelt en wat ik kan doen. Heel veel dank!”

Nanda

“Dit was een nieuwe ervaring voor mij: me 100 % veilig voelen.”

Michelle

“De sessie bracht een heel diep gevoel van verbinding met mijn bekken.”

Inge

Nieuwe inzichten

Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen. Elke nascholing geeft mij weer nieuwe inzichten. Op het moment ben ik bezig met de psoasspier (de spier van de ziel) en de polyvagaaltheorie in de praktijk. Daarnaast houd ik me veel bezig met verhalen en mythes en hoe zij de ervaring van het mens-zijn vertalen. Sprookjes hebben daarbij mijn specifieke interesse, en vooral hoe ze kunnen worden ontdaan van patriarchale elementen.

Door verschillende behandeltechnieken help ik je verder met jouw hulpvraag.

Ik werk positief, intuïtief en oplossingsgericht. Ik ben een betrokken therapeut en vind persoonlijk contact heel belangrijk in mijn benadering en behandeling. Cliënten geven mij vaak terug dat ze het gevoel hebben dat er écht naar ze gekeken en geluisterd wordt. Als therapeut sta ik naast je om samen de weg naar herstel te bewandelen. Dit resulteert in klachtenvermindering op de lange termijn, omdat je je eigen therapeut kunt worden.

Je kan bij mij terecht voor… 

alle bekkenbodemklachten.

Bijvoorbeeld pijn bij het vrijen of incontinentie, angst en andere hulpvragen op het gebied van lichamelijk ongemak en  ontspanning. Ik heet je van harte welkom!

Vragen? Of wil je meer weten? Neem gerust contact op

06 12 38 96 07 | info@schattenvanlinda.nl
of plan meteen online een afspraak in (voor meer informatie).

 

Mijn grootste inspiratiebronnen zijn:

Peter Levine, Bessel van der Kolk, Stephen Porges, Susanne Roursgaard, Arielle Schwartz,
Susun Weed, Eugene Gendlin, Marshall Rosenberg, Sophie Strand, Joseph Chilton Pearce

 

Pin It on Pinterest