Over Linda

Aangenaam, ik ben Linda. Meer dan tien jaar geleden, na de afronding van mijn studies Wijsbegeerte en Religiestudies, stond ik op een tweesprong in mijn leven. Ik realiseerde me dat de universiteit me zeer bekwaam in het denken had gemaakt, maar dat ik alleen nog uit hoofd bestond. Mijn lichaam was nergens te bekennen (behalve dan als drager van mijn brein). En van het leven had ik bar weinig verstand. Omdat ik ook last had van chronische pijnklachten, keerde ik mij af van de begane/bekende wegen en begon een zoektocht naar meer lichaamsbewustzijn. Zodoende kwam ik in 2015 bij de studie shiatsu terecht. De rust die ik daar heb gevonden is mij zeer dierbaar en een springplank voor mijn verdere ontwikkeling geweest.

In 2019 ben ik afgestudeerd als shiatsu-therapeut. Sindsdien werk ik als shiatsutherapeut en ontspanningsmasseuse. Daarnaast ben ik me verder gaan verdiepen in het bekken, de meest magische plek van het lichaam. Afgelopen najaar heb ik mijn diploma Integral Pelvic Therapy behaald. Hierdoor heb ik een prachtige manier gevonden om, via de reacties in jouw lichaam, jouw fysieke en emotionele klachten beter te begrijpen. Met het begrijpen komt een eerste stap naar het helen en voorkomen.

Door verschillende behandeltechnieken help ik je verder met jouw hulpvraag. Ik werk positief, intuïtief en oplossingsgericht. Ik ben een betrokken therapeut en vind persoonlijk contact heel belangrijk in mijn benadering en behandeling. Cliënten geven mij vaak terug dat ze het gevoel hebben dat er écht naar ze gekeken en geluisterd wordt. Als therapeut sta ik naast je om samen de weg naar herstel te bewandelen. Dit resulteert in klachtenvermindering op de lange termijn, omdat je je eigen therapeut kunt worden.

Bij mij kan je terecht met alle bekkenbodemklachten, bijvoorbeeld pijn bij het vrijen of incontinentie, angst en andere hulpvragen op het gebied van lichamelijk ongemak en  ontspanning. Ik heet je van harte welkom!